BEDRIJFSPROFIEL

Relamp Service Nederland onderscheid zich in de markt door het invoeren van hun Adviseren, Verkopen en Vervangen in 1 concept en brengt zodoende alle facetten van verlichting onder 1 dak. Relamp Service Nederland BV introduceert een nieuw concept voor u als gebouwbeheerder.

Door onze ruime ervaring kunnen wij altijd de gepaste oplossing voor uw lichtprobleem aandragen waarbij efficiënt omgaan met verlichting en maatschappelijk verantwoord ondernemen boven aan staan.

Onze jong en dynamische ploeg medewerkers hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan met alle verschillende vormen van remplaceerwerkzaamheden, zoals: scholen, zorginstellingen, parkeergarages, metrostations, overheidsinstellingen, kantoren, woonflats, bedrijfsloodsen en verbouwingen.

Met ons kantoor en magazijn langs de rijksweg N3 bezitten we een uitstekende uitvalbasis. Vanuit ons magazijn kunnen wij snel uit onze grote diversiteit aan voorraad lampen leveren. Tevens is onze werkplaats uitstekend ingericht voor werkzaamheden die niet op locatie zullen worden uitgevoerd.

CONCEPT
Relamp Service Nederland BV is van mening dat zij u een geheel nieuw concept kunnen op het gebied van remplaceerwerkzaamheden.

Relamp Service Nederland BV regelt het vervangen van de verlichting van A to Z voor u. De volgende stappen zullen door ons worden uitgevoerd:
lichtsterkte meting
opnemen aantallen en type verlichting
Beoordelen staat van verlichting
Besparing en kosten in kaart brengen
open en transparante offerte
leveren van de verlichting
vervangen en evt. schoonmaken
afvoeren van de oude lampen
agendering en melding voor toekomstige vervanging

REMPLACE
Remplace is niets anders dan het in groepsverband vervangen van verlichting. Mede omdat het vervangen van alle (of een deel van de) verlichting in één keer gebeurt, zullen de kosten voor u als opdrachtgever aanzienlijk lager uitvallen dan bij spotvervanging (per lamp vervangen). Tevens kunt u de irritatie / ongemakken van kapotte of knipperende lampen voorkomen of verminderen.